Osteopaat D.O. – Kinesiologie – Orthomoluculaire geneeskunde

Info COVID-19

Beste patiënt

Het coronavirus slaat wild om zich heen en laat niemand van ons onberoerd. Hopelijk zijn de gevolgen bij jou en jouw familie nog te overzien.

Mijn praktijk volgt de recentste richtlijnen die vanuit de overheid en beroepsvereniging worden aanbevolen, logischerwijs op. Concreet betekent dit dat ik voor onbepaalde tijd geen behandelingen meer zal uitvoeren, maar onder strikte voorwaarden zijn op deze regel wel een aantal uitzonderingen mogelijk. Ook de wachtdienst voor osteopathie wordt tijdelijk stopgezet. Indien u over dit alles meer informatie wenst, kunt u me contacteren of de richtlijnen hier nalezen.

Update 24/03: de FOD Economie bevestigt dat de gezondheidszorgberoepen zoals tandartsen, kinesitherapeuten en osteopaten verder mogen werken, maar dat de zorgen die uitgesteld kunnen worden naar een latere datum verplaatst moeten worden.

Uw voedingssupplementen blijven verder beschikbaar. Deze kunnen afgehaald, opgestuurd of aan huis geleverd worden. Vanzelfsprekend kunt u mij nog steeds bereiken voor advies en dit via de gebruikelijke kanalen.

Laat ons proberen deze moeilijke periode in het leven van ons allemaal om te buigen en samen op zoek gaan naar wat ons sterker kan maken.

Luc Decuypere

Afspraken

Tel: +32 51 77 19 75

Gsm: +32 478 20 88 21

Contactformulier

Erkenningsnummer Osteopathie     

09516787000

BTW-nummer

BE0815.296.975

Rekeningnummer     

IBAN: BE18 0011 6876 9265

BIC: GEBABEBB

Betaalcode Payconiq